Aarhus Sommeropera

TIDLIGERE PRODUKTIONER - ELSKOVSDRIKKEN

Sangere: Kristine Becker Lund; Ingrid Vetlesen; Helge Rønning; Jens Søndergaard; Jens Bruno Hansen
Instruktør: Christopher Cowell
Scenograf: Jan de Neergaard
Musikalsk ledelse: David Riddell
Aarhus Sommeroperas Kor; Randers Kammerorkester

Historien i Elskovsdrikken er ganske enkel: Nemorino elsker Adina, der elsker Belcore, der mest elsker ..sig selv! Ind træder den charmerende kvaksalver Dulcamara med midlet, der kan kurere Nemorinos mangel på kvindelig tække. Adina lover sig væk til Belcore for at gøre Nemorino jaloux, men hun får samme medicin at smage, da Nemorino bliver alle pigernes foretrukne idol! En slet skjult tåre afslører Adinas ægte følelser og vejen er banet for en lykkelig slutning.

Denne samproduktion med Musikdramatisk Teater fra Holstebro rummede alt hvad hjertet begærer af komiske situationer, kærlighed, intriger og sidst men ikke mindst en vidunderlig iørefaldende musik, så publikum var garanteret en forrygende morsom, underholdende og varm oplevelse.

"Nemorino er en rolle, som den norske tenor Helge Rønning gør levende scenisk som sangligt, og Kristine Becker Lund synger klart op til ham. David Riddell dirigerer Randers Kammerorkester med italiener-flugt og skarphed. Det er god sommerunderholdning for alle." (John Christiansen - Jyllandsopsten)

"Adina blev sunget engleblidt indtagende af sopranen Kristine Becker Lund, der også gav Adina en vis kådhed og ikke mindst et temperement, man nok skal vare sig for! Jens Bruno Hansen osede med sin magt- og kraftfulde stemme ligefrem af charlatan i rollen som Dulcamara." (Jakob Wivel - Børsen)

"Instruktion og scenegang er præget af højt tempo, veludførte kombinationer i de forskellige scener og bevægmønstre og en række garnerende påfund de agerende imellem, som holder komedieniveauet på plads. Godt med gags altså, som pulikum - tydeligvis vel underholdt - ved premieren kvitterede for med begejstring." (Ole Straarup - Århus Stiftstidende)